Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok, Ipari ingatlan értékbecslés – Hirdethet Tulajdonos és Közvetítő!

Ipari ingatlan értékbecslés

insert image

Ipari ingatlan értékbecslést több évtizedes ipari ingatlan értékbecslési gyakorlattal és sikeres ipari közvetítések tapasztalatával készítem.

Ipari ingatlan értékbecslési szolgáltatás keretében szinte bármilyen típusú és nagyságrendű (kiterjedésben és értékben) ingatlan értékbecslését megfelelő referenciákkal, rövid határidővel, megegyezés esetén, egyedi esetekben elkészítem.
Ipari ingatlan értékbecsléseimet már sok nyelvre lefordították, nyugat-európai és amerikai cégek tőzsdei beszámolóihoz is felhasználásra kerültek.

Magyarország teljes területén:
-
ipari ingatlanok értékbecslésével és
- eladó, kiadó ipari ingatlan hirdetések közzétételével foglalkozom (ehhez a honlaphoz kapcsolódón).
Az ipari ingatlanok területén közvetítési (és hirdetési) adatbázisunkat is felhasználom az értékbecslési munkáim, igény esetén tanulmányom elkészítéséhez.

Az ipari ingatlanok értékbecslése az általános (lakó jellegű) ingatlanok értékelésénél sokkal összetettebb munkafolyamat.
Az ingatlan alap adottságain felül más egyéb értékbefolyásoló szempontok is felmerülnek, melyek az ingatlan értékét és az ipari ingatlan eladhatóságát, az ingatlan pénzzé tételét jelentősen befolyásolja.
A nem modern, elavult, korszerű gyártási, termelési, üzleti, logisztikai stb. elvárásoknak már nem megfelelő, leamortizálódott ingatlan esetén egy ingatlan akár szinte eladhatatlan is lehet, ami az értékét is alapvetően befolyásolja.

Az ipari ingatlan értékbecslés díja minden esetben egyedi megállapodás alapján történik, az értékbecslés munkadíja független az ingatlan értékétől.
.
© Copyright Gál József, Ipariingatlanok.hu
Az Ipariingatlanok.hu oldalain minden szöveges oldal saját készítésű, minden jog fentartva!

.Ipariingatlanok.hu
- Segítség a honlaphoz, INFO ITT. -

insert image

Ipari ingatlan értékbecslés Magyarország teljes területén, INFO ITT!
Hirdethet Tulajdonos és Közvetítő, INFO ITT!


Az ipari ingatlanok szakmai honlapon eladó ipari ingatlan, kiadó ipari ingatlan, ipartelep, raktár, üzlet, áruház, iroda, ipari telek, építési telek, ipari, üzleti ingatlanok kínálata elérhető.
Az eladáshoz hirdetni kell,
szakmai érdeklődő, szakmai honlapon keres.